Остап Ступка напідпитку вчинив ДТП у Києві, - ЗМІ
16:06 05.04.2023
2122

За даними ЗМІ, актор Остап Ступка напідпитку вчинив ДТП у Києві, за кермом позашляховика Range Rover в’їхавши у авто, припарковане обабіч. Про це повідомляє «УП».

Джерела ЗМІ у поліції стверджують, що за кермом позашляховика був саме Остап Ступка.

Журналісти ТСН звернулись за коментарем до актора. Він не підтвердив, але й не спростував, що потрапив в ДТП, проте відмовився від будь-яких коментарів. «Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати», — сказав Ступка.

За даними поліції, слідчі встановили, що водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припарковану автівку. Під час перевірки його на стан сп’яніння драгер показав 1,62 проміле.

Потерпілий зазнав поранень різного ступеню тяжкості, його госпіталізували.

Поліцейські затримали порушника на місці події. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також