Немає світла та води: мер Броварів розповів про наслідки ракетного удару
15:05 17.04.2022
280

Внаслідок ракетного удару російських загарбницьких військ по місту Бровари Київської області жертв немає, але частина міста знеструмлена.


 Про це міський голова Ігор Сапожко повідомив у соціальній мережі Facebook.

«❗️Друзі! 
Повністю розумію ваше занепокоєння та купу питань з приводу ранкової ракетної атаки по Броварам. З відомих всім причин не можу надавати подробиць цього інциденту. Тому хочу проінформувати вас про те, як відбувається робота з ліквідації наслідків ракетної атаки. 

❗️Ще раз нагадаю: відбулося пошкодження об’єктів міської інфраструктури. Внаслідок цього  виникли перебої з електропостачанням  та водопостачанням у місті. Залишилась без світла частина будинків по наступним вулицям: Броварської Сотні, Володимира Великого, Гагаріна, Героїв Небесної Сотні, Київська, Короленка, Марії Лагунової, бульв. Незалежності, Олімпійська, Поповича, Сергія Москаленка, Симона Петлюри, Симоненка, Шевченка. Наразі у Броварах  задіяні всі відповідні служби для ліквідації наслідків ворожої атаки.  

📌Ситуація поступово налагоджується, робимо аварійні переключення, щоб забезпечити електропостачання по всьому місту. Також виправляємо ситуацію по водопостачанню та водовідведенню, що теж потребує певного часу. У місті працюють всі бювети. 

❕❕❕І найголовніше. За попередніми даними, обійшлося без жертв та постраждалих. 

Буду й надалі інформувати вас про хід ліквідації наслідків воєнної атаки.»

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також