На Вінниччині розпочалась масштабна агропромислова виставка «Агро-Вінниця»
17:00 07.09.2021
275

7 вересня на території вінницького аеропорту стартувала перша регіональна агропромислова виставка «АГРО-Вінниця». Агропромислова виставка такого формату цьогоріч  відбувається вперше в Україні. Близько 200 українських виробників та дилерів упродовж трьох днів представлять нову техніку та устаткування, інноваційні рішення та технології, що допоможуть аграрному бізнесу розширювати свої можливості та виходити на нові рівні. 

Учасники називають виставку дуже важливою подією,  адже саме під час таких заходів зав'язуються нові партнерські та ділові контакти. Самі ж підприємці відзначають, що Вінниччина є аграрною областю і досить великі об'єми продажів відбуваються саме тут. Регіон – один із лідерів, на якому сфокусовані виробники, і у їхніх планах нарощувати продажі. Вони відзначають: попри те, що виставка проходить вперше, це досить потужний захід. Тож сподіваються, що буде багато клієнтів.

Організатори подбали про те, щоб агровиставка була максимально інтерактивною та прикладною. Відтак, під час «АГРО-Вінниця» відбулись масштабні польові демонстрації роботи техніки, демо покази різноманітних комбайнів та тест-драйви. Все це заради того, щоб кожен відвідувач, кожен потенційний покупець мав змогу оцінити техніку і був впевненим у правильності свого вибору.

Варто зазначити, що лише під час роботи вінницької агровиставки 7-9 вересня діятимуть спеціальні комерційні пропозиції на техніку, комбайни, запчастини, причіпне та навісне обладнання, ґрунтообробну техніку, біопаливо, агротранспорт, оприскувачі, сівалки та насіннєві матеріали. Саме  тут можна вигідно оновити свій техніко-виробничий ресурс, використавши унікальну можливість гарно підготуватись та успішно провести осінньо-польові роботи, підвищити ефективність та досягти нових виробничих і фінансових результатів.

Нагадаємо, захід триватиме 7-9 вересня. 7 та 8 вересня відвідувачі виставки «АГРО-Вінниця» зможуть безкоштовно доїхати до локації. Автобуси курсуватимуть за маршрутом: «Центральний автовокзал – Міжнародний аеропорт «Вінниця». Від Центрального автовокзалу автобуси виїжджатимуть о 9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 та 16:30.

З міжнародного аеропорту «Вінниця» у зворотному напрямку автобуси відправлятимуться за наступним графіком: 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30:14:30, 15:30, 17:30 та 18:30.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також