Мессі переходить в «ПСЖ». На прощальній прес-конференції в «Барселоні» футболіст розплакався
16:01 08.08.2021
300

Президент футбольного клубу «Барселона» Жоан Лапорта підтвердив перехід 34-річного нападника Ліонеля Мессі у французький «ПСЖ».

«Мессі перейде в ПСЖ. Я хотів зберегти його в «Барселоні», але цього не станеться. Я зробив все можливе, щоб він залишився », - наводить слова Лапорти Tuttomercatoweb.

5 серпня стало відомо, що Мессі піде з «Барселони». Хоча футболіст і клуб спочатку мали намір продовжити контракт, це не вдалося зробити через фінансові та структурні обмеження.

Згідно з інформацією L'Équipe, в новому клубі аргентинець буде заробляти 40 мільйонів євро в рік, а при переході отримає підписаний бонус в розмірі 30 мільйонів євро. За даними The Athletic, Мессі буде отримувати 25 мільйонів євро в рік за дворічним контрактом, а підписаний бонус складе 25 мільйонів євро. Інсайдер Фабріціо Романо заявив, що футболіст заробить 35 мільйонів євро, а також бонуси за сезон.

Під час прощальної прес-конференції в «Барселоні» Мессі розплакався. «Мені дуже сумно, тому що я не хотів покидати цей клуб. Це клуб, який я люблю », - цитує футболіста L'Équipe.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також