McDonald’s відновлює роботу в Одесі
20:30 27.03.2023
362

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s з 28 березня планує відновити роботу своїх закладів роботу в Одесі. Як повідомляють у компанії, йдеться відразу про п’ять точок в обласному центрі.

"Таким чином компанія продовжує розширювати географію роботи, щоби підтримувати місцеві громади в Україні та відповідати на численні запити українців про повернення улюблених страв", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що ресторани в Одесі запрацюють за адресами:

  • вул. Пантелеймонівська, 17-б;
  • вул. Дерибасівська, 23/1;
  • пл. Незалежності, 1;
  • вул. Черняховського, 1-б;
  • вул. Краснова, 14а.

"В одеських ресторанах так само, як і в решті закладів McDonald’s в Україні, будуть діяти розширені правила безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси й зачиняє заклад, аби всі могли пройти в укриття.

Водночас компанія передбачає підвищений попит у перші дні з відкриття закладів в Одесі, адже після тривалої перерви містяни хочуть якнайскоріше поласувати улюбленими стравами. Тож спершу зали працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, аби уникнути скупчень людей, а команди могли краще відпрацювати процедури з евакуації", - пояснили в McDonald’s.

При цьому на початку квітня плануються відкриття ще кількох закладів в Одесі - компанія обіцяє повідомити на офіційних сторінках про дати відкриттів. Зробити замовлення можна буде в залі ресторану, через експрес-вікна або на МакДрайві, додали в McDonald’s.

Також зазначається, що, за аналогією до відновлення роботи ресторанів у Києві та на заході України у вересні 2022 року, у ресторанах буде представлене скорочене меню, до якого увійдуть основі страви McDonald’s.

А розширення меню буде відбуватися разом з відновленням ланцюгів постачання і нарощення обсягів складів.

"Із перших днів відкриття в Одесі у мобільному застосунку McDonald’s діятимуть ваучери, якими клієнти можуть скористатися для отримання вигідних пропозицій.

Слідом за півднем McDonald’s планує відкриття ресторанів і на сході України. Зокрема, вже наприкінці квітня очікується відкриття ресторанів у м. Дніпрі", - резюмували в компанії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також