Затишний кінотеатр: що можна подивитися вдома?
13:16 01.05.2019
259

Якщо ви не дуже полюбляєте активний відпочинок або просто хочеться спокійно провести час вдома на святкові вихідні - кіно буде найліпшою ідеєю. Які саме фільми можна подивитися у травні?

Стен та Оллі (реж. Джон С. Бейрд) 2018 Фільм розповідає про комиків Стена та Оллі. Зворушлива британська картина, де посеред тонкого сценарію говориться про найважливіше. Фільм доповнює бездоганна атмосфера 30-х та 50-х років.

Прислуга (реж. Тейт Тейлор) 2011 60-ти роки Америки. Молода журналістка починає писати книгу про життя та долю афроамериканців, але з яким тягарем через свої амбіції вона зіткнеться? Близьки та друзі не розуміють цього, бо ж дівчина повинна вийти заміж та народити дитину, а не працювати над статтями та книгами.

Петерлоо (реж. Майкл Ли) 2018 Картина не просто так завоювала таку винагороду, як "Золотий лев". Майк Ли з успіхом екранізував манчестерську битву у 1819. Сюжет розвивається плавно та повільно. За цей час ми не тільки встигаємо проникнутися персонажами, але й насолодитися естетикою постановки.

Велика гра (реж. Аарон Соркин) 2017 Бездоганна гра Джесіки Честейн, атмосфера постійної напруги, покер та динаміка - що ще треба для гарного вечора? Картина заснована на реальних подіях та розказує про жінку, що побудувала найвеличезне підпільне казино. Але у всього є наслідки - як головна героїня виживе, коли за нею полює мафія та ФБР?

Читайте також