В Telegram з'явилися нові функції
17:32 30.12.2021
253

У месенджері Telegram з'явилося декілька нових функцій, серед яких - автоматичний переклад повідомлень та QR-коди з унікальним оформленням.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у блозі месенджера.

У новій версії реагувати на повідомлення користувачі зможуть за допомогою емодзі. Щоб надіслати їх, потрібно двічі натиснути на повідомлення. У особистих листуваннях функція працюватиме автоматично, а в групах чи каналах їх вмикатимуть адміністратори. Крім того, власники каналу зможуть самі визначити список доступних для реакції емодзі.

Тепер користувачі можуть приховувати будь-який фрагмент повідомлення або весь текст. Для цього потрібно виділити те, що потрібно приховати, та застосувати форматування "Прихований". Текст не з'явиться ані в повідомленнях, ані в списку чатів та оповіщення.

Також тепер користувачі зможуть безпосередньо у застосунку перекласти будь-яке повідомлення.

Зазначається, що користувачі месенджера отримали можливість згенерувати QR-код для переходу до профілю будь-якого користувача, який має публічне посилання. Можна також створювати QR-коди для груп, каналів та ботів - наприклад, можна швидко показати товаришу улюблений блог або свій фан-клуб.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також