Організатори повідомили, хто буде ведучими Євробачення-2017
14:27 27.02.2017

Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко обрані ведучими пісенного конкурсу Євробачення-2017. Уперше в історії Євробачення конкурс вестимуть троє чоловіків, передає УНН з посиланням на UA:Перший.

Як зазначається, Олександр Скічко - успішний актор, шоумен та ведучий програми "Зірковий шлях" на одному з українських телеканалів.

"Їхній тандем з ведучим Володимиром Остапчуком стане незабутньою частиною Євробачення", - додали організатори.

Також вказано, що Володимир Остапчук, який на сьогодні є ведучим ранкового шоу на одному з українських телеканалів, представлятиме вже цього травня в Києві учасників пісенного шоу Євробачення-2017.

Тімур Мірошниченко, як повідомляється, на сьогодні є ведучим пізнавально-розважальної програми "Як це?", проекту "Євробачення-2017: Битва міст", автором і ведучим проекту "Шо там з Євробаченням?". На Євробаченні-2017 він працюватиме в грін-румі.

Нагадаємо, Україну на Євробаченні представить "O.Torvald".

Євробачення відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – шість генеральних репетицій, два півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017.

Джерело: УНН
Читайте також