У Вінниці сьогодні представлять книгу про жінок, які прославили Україну
09:00 28.04.2023
333

Книгарня «Є» та Видавництво «АССА» запрошують вас до розмови з авторкою книги «Жінки, які прославили Україну. 33 надихаючі історії» Іриною Баришевською. Подія відбудеться 28 квітня, початок – о 18.30.

Подію модерує гастрогід, дослідниця подільської кухні Олена Павлова.

Авторка книги — Ірина Баришевська — журналістка та продюсерка, яка за роки своєї діяльності провела тисячі інтерв'ю з найвідомішими людьми України.

Видання містить розповіді про життя видатних українок, їх історії успіху. Книга дозволить кожному оцінити той величезний внесок, який зробили жінки різних епох в розвиток науки, мистецтва, культури, спорту тощо. Серед героїнь не тільки представниці минулих століть, а й наші сучасниці, які творять історію прямо зараз.

Книжка укладена та написана так, що вона буде цікава як дітям, так і дорослим. Кожна історія — це безліч цікавих перевірених фактів та яскраве креативне оформлення. Серед особистостей як відомі всьому світові українки, так і ті, про українське походження яких мало хто знає. Книга дозволить кожному оцінити той величезний внесок, який зробили жінки різних епох в розвиток науки, мистецтва, культури, спорту тощо. Ілюстрації до видання намалювали студенти та викладачі Харківської державної академії дизайну і мистецтв. 

Місце проведення  зустрічі — м. Вінниця, вулиця Соборна 89, Книгарня «Є».
Вхід вільний.

Офіційний сайт видавництва www.acca.ua

Автор: Вікторія Забужко
Читайте також