ІІІ міжнародний open air фестиваль Operafest Tulchyn-2019: на що чекати від свята цьогоріччя?
15:47 29.04.2019
257
З 4 по 9 червня у Тульчині, на території парку Палацу Потоцьких, триватиме феєричний оперний фестиваль Operafest Tulchyn-2019. Фестиваль проводиться вже втретє і цього разу буде йти впродовж 5-ти днів. Очікується понад 700 виступаючіх артистів - рекордна кількість на сьогодняшній день. Цього року Operafest Tulchyn-2019 буде складатися з двох частин - для дорослих (Grand Operafest) та для дітей (Kids Operafest).

Чого варто очікувати від фестивалю у 2019 році? Передбачається 12 постановок, які представлятимуть найкращі артисти України, Німеччини, Польші та США.

З 4 по 5 червня триватиме дитяча програма. Для дітей буде відкрито кемпінг, буде влаштовано вогняне шоу, будуть проводитися екскурсії та театральні вистави. Малеча також зможе не тільки побачити співаків, а й поспілкуватися з тими майстрами, що озвучують мультфільми Disney. 4 червня співаки компанії Disney Entertainment братимуть участь у показі програми «Colours of the wind» за мотивами відомих мультфільмів. Також будуть презентовані опера українського композитора на дві дії "Король-Дроздобород" та мюзікл "Пригоди Гекльбері Фінна". 6 червня можна відпочити від маси вражень, а вже 7-го червня починається програма Grand Operafest. Оперета "Гуцулка Ксеня", "Рай і Пері" Шумана, балет "Собор Паризької Богоматері" Харківського національного театру СХІD OPERA - програма обіцяє бути насиченою та яскравою. Видатна Польська Королівська опера вперше в Україні виступить на Operafest Tulchyn. Прем`єра опери «Straszny dwór» відбудеться на сцені біля палацу Потоцьких 8 червня. Вночі відвідувачі зможуть насолодитися легендарним мюзиклом Джима Стейнмана «Танець вампірів». А вже 9 червня гості будуть вражені блискучим балетом СХІD OPERA "Тисяча і одна ніч". Закриє фестиваль мюзікл-шоу "Вогні Бродвею", де будуть показані найвидатніші номери найкращих мюзіклів світу. За матеріалами Інтернет-порталу "На Парижі"
Читайте також