Для «солодких» маленьких вінничан влаштували новорічне свято
14:00 22.12.2018
258

23 грудня в одному з вінницьких дитячих садочків провели свято для «солодких» діток організації «Діа-Діти».

На маленьких винуватців свята чекали різноманітні конкурси та розваги від казкових персонажів, а також – подарунки. Дітлахи отримали, окрім солодощів та іграшок, також корисні та надзвичайно важливі подарунки, а саме – інсулінові помпи.

Створити свято запрошували усіх бажаючих благодійників Вінниці, і серед тих, хто долучився, була ГО «Благодійний Фонд Людмили Станіславенко» та депутат обласної ради Людмила Станіславенко, голова вищеназваного фонду.

На данном изображении может находиться: 2 человека, ночь

«Я запросила на свято до «Діа-Діти» студію з улаштування свят «Аладін». Їхні аніматори провели для діток неймовірно веселе паперове паті, а також – показали, як малювати піском! Дуже вдячна усім, хто долучився до нас і допоміг зробити для діток цей день яскравим та святковим!» - розповіла нашому кореспонденту пані Людмила.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улицеНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улицеНа данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаютсяНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

А ми нагадуємо, що громадська організація «Діа-Діти» - це відносно молоде об’єднання батьків, дітки яких живуть з діабетом. Вони хочуть допомогти «солодким» дітям Вінниці отримати необхідне для полегшення їхнього життя обладнання, адже дитина з діабетом значно відрізняється від дорослого: дітки часто бояться шприців та колоти пальця, щоб дізнатись про рівень цукру в крові. Навіть під час свята діткам доводилось проходити через цю неприємну процедуру.

«Діа-Діти» шукає спонсорів та благодійників, які долучатимуться до їхньої боротьби проти цукрового діабету, і саме ви можете приєднатись до них, підтримати та допомогти!

Читайте також