Буде мега смачно і весело: на Вінниччині відбудеться фестиваль «ФруктосмакФест»
12:40 02.07.2019
257

7 липня у Жмеринському районі, у мальовничій долині між с. Северинівка та с. Чернятин біля річки Рів, відбудеться незвичайний фестиваль «ФруктосмакФест». Гостей свята частуватимуть різноманітними фруктами, ягодами, традиційним стравами та дивуватимуть оригінальною програмою, - йдеться на сторінці у Фейсбук Кластер «Яблуневий шлях».

Організатори фестивалю обіцяють масу надзвичайних літніх розваг та веселощів: запливи на каяках, катання на моторних човнах, катамаранах, спортивні змагання, футбол у болоті, виставки, лотереї, польову кухню, безліч фруктових смаколиків, виступи талановитих місцевих артистів і запрошених зірок української естради: Миколи Янченка й Тетяни Денисюк, та багато чого іншого.

Свято розпочнеться о 15.00 і триватиме до опівночі. Запрошують абсолютно всіх охочих, хто бажає не лише почастуватися літніми фруктами і ягодами, але й провести незабутній активний відпочинок.

Фестиваль «ФруктосмакФест» організовано у рамках проекту технічної фінансової допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях» та реалізовується в Україні в рамках програми «Мери за економічне зростання» (M4EG), що є новою ініціативою Європейського союзу.

Також читайте: куди піти у Вінниці: афіша на 2-7 липня.
Читайте також