Євробачення-2021 пройде вживу і з глядачами
19:03 02.03.2021
291

Цьогоріч пісенний конкурс Євробачення пройде у Роттердамі в офлайн режимі, але поки що не відомо скільки глядачів будуть на шоу та репетиціях. Про це повідомили організатори конкурсу на офіційній сторінці у Facebook.

Євробачення 2021 пройде за сценарієм «В». Згідно зі сценарієм «B», кількість людей у ​​кожній делегації зменшилась, порівняно з попередніми роками. Також чисельність журналістів, які зможуть відвідати подію, буде обмежена до 500 осіб. Ще 1000 представників ЗМІ будуть висвітлювати шоу в новому інтернет-прес-центрі, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення щодо кількості глядачів на репетиціях і головних шоу приймуть пізніше. Водночас, раніше повідомлялося, що за сценарієм «В» виконавці будуть виступати на сцені конкурсу, арена може бути заповнена до 80%, усі витримують дистанцію в 1,5 метра.

У цьому році всім учасникам змагань рекомендується побути на карантині 5 днів перед вильотом до Нідерландів. Вони повинні надати негативний тест на COVID-19 максимум за 72 години до польоту.

Опинившись у Нідерландах, делегації мають залишатися у своєму готелі, за винятком випадків, коли вони їдуть до «Ahoy Arena» на репетиції, живі шоу та інші заходи, пов'язані з програмою.

Читайте також