У Вінницькій області робітниця банку привласнила кошти 22 клієнтів
10:28 02.06.2022
352

Прокурором Гайсинської окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно службової особи одного із відділень банку, який здійснює свою діяльність на території Гайсинського району (ч. 1 ст. 362, ч. 1    ст. 357, ч. 2 ст. 191 КК України), повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури

Було установлено, що упродовж двох років років службова особа обіймаючи посаду пов’язану із виконанням організаційно-розпорядчих функцій та маючи право доступу до автоматизованих систем, несанкціоновано змінювала банківську інформацію, заволодівала офіційними документами шляхом зловживання службовим становищем, а в подальшому заволоділа коштами 22 клієнтів банку на суму майже 45 тис. грн.

У разі встановлення винуватості у скоєнні інкримінованих кримінальних проваджень перед судом, жінці загрожує покарання у виді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Автор: Ася Пишко
Читайте також