На Одещині правоохоронці затримали 34-річного чоловіка за підозрою у вбивстві односельця
18:27 10.12.2021
305

Судимий за майнові злочини житель Татарбунарської територіальної громади задушив 30-річного знайомого, коли той перебував у нього в гостях, сховав бездиханне тіло у вигрібній ямі і пішов пиячити та витрачати кошти, які знайшов у кишенях небіжчика.

Зникнення одного чоловіка і раптове збагачення іншого насторожило місцеву жительку і вона сповістила про це поліцейських. За адресами проживання обох громадян виїхала слідчо-оперативна група, яка невдовзі встановила всі обставини злочину.

З домоволодіння фігуранта поліцейські вилучили тіло вбитого товариша, ймовірне знаряддя злочину, яким того задушили, мобільний телефон, електроплитку та ТВ-тюнер,  що були придбані зловмисником за викрадені гроші, кілька сотень гривень, які залишилися в нього від всієї суми, та інші речові докази.

Правопорушник пояснив: накинувся на гостя з ременем під час хмільного застілля, коли той дорікнув йому за своє побиття, за яке його мають судити (нещодавно поліцейські направили до суду обвинувачення 34-річному зловмиснику у спричиненні легких тілесних ушкоджень 30-річному загиблому).

 © Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/vbivstvo/na-odeshhini-pravooxoronczi-zatrimali-34-ricjhnogo-cholovika-za-pidozroyu-u-vbivstvi-odnoselczya/

Автор: Павло Петрушко
Читайте також