На Вінниччині чоловік облив бензином касирку – намагався повернути свої гроші
10:04 06.08.2023
327

Працювати з грошима стає небезпечним. У місті Погребище чоловік облив бензином касирку та погрожував підпалом. Копи  затримали зловмисника, він, розпочалось слідство, вирішується питання щодо поміщення затриманого до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляють у пресслужбі  ГУНП у Вінницькій області.

У місті Погребище чоловік прийшов до відділення банку з вимогою повернути йому кошти, які, на його думку, зникли з його рахунку з вини працівників. Зловмисник дістав пляшку із займистою речовиною та облив нею працівницю банку. Поліцейські, які прибули до приміщення за 2 хвилини, затримали правопорушника. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження, - йдеться в інформації

Під час затримання 32-річний житель Погребища облив легкозаймистою речовиною і поліцейських та намагався запалити запальничку.

Правоохоронці завадили чоловіку довести почате до кінця та затримали його. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Пояснити мотив свого вчинку чоловік відмовився.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до семи років.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також