В електричці на Львівщині сталася масова бійка, постраждала поліцейська
17:44 26.12.2018
254

Під час встановлення обставин бійки, яка сталася у приміському поїзді "Львів – Здолбунів", один із її учасників вдарив співробітницю поліції. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

"До Буського відділення поліції 25 грудня близько 11:00 надійшло повідомлення про те, що в електропоїзді сполученням "Львів – Здолбунів" група осіб вчинила бійку та скоює хуліганські дії. Поїзд, у першому вагоні якого перебувають правопорушники, прибуває на станцію у смт Красне", – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, під час встановлення всіх обставин події та осіб правопорушників, один із учасників бійки раптово завдав поліцейській удари по обличчю та голові.

"Капітана поліції госпіталізовано, в неї діагностували струс головного мозку та забої тіла", – уточнили у відділі комунікації.

Правопорушника, який завдав тілесні ушкодження працівнику поліції під час виконання професійних обов'язків, затримали в порядку статті 208 КПК України. Ним виявився 47-річний мешканець Буського району. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

"Правоохоронці також встановили особи всіх причетних до скоєння хуліганських дій у поїзді приміського сполучення. Обставини події встановлюються. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, яка передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі) та за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство, санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років)", – повідомили в поліції.

Читайте також