На Харківщині затримали виробника наркотичних засобів
11:50 18.12.2018

До Харківського відділу поліції надійшла інформація про те, що в  одному з будинків в  місті  Південне Харківського району виготовляють  наркотичні  засоби.

В ході перевірки повідомлення поліцейські встановили, що зазначений будинок тимчасово винаймає 26–річний житель Одеської області.

 – Одразу стало зрозуміло, що виробництво наркотичних засобів налагоджене та працює вже тривалий час, - зазначив начальник Харківського відділу поліції Віктор Шириня. – Про це свідчать речові докази, вилучені при обшуку. Це картонні коробки з порошкоподібною речовиною жовтого, білого та коричньового кольорів, полімерна банка з порошкоподібною речовиною, дві пляшки  по 6 літрів з рідиною коричневого кольору, дві пластикові каністри з рідиною світлого кольору та прилади для виготовлення наркотиків.

Речові докази направлені на криміналістичне  дослідження.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області.

Читайте також