На Харківщині рецидивіст нацькував собаку на комунальників
18:29 21.04.2019

Вироком Зміївського районного суду області 37–річного чоловіка визнано винним у хуліганстві, незаконному заволодінні транспортом, нанесенні тілесних ушкоджень правоохоронцю та крадіжці.

Про це повідомляє прокуратура Харківської області.

За інформацією начальника управління прокуратури області Тетяни Сотнікової, зухвалого злочинця засудили до 7 років та 7 місяців позбавлення волі.

Наприкінці травня минулого року засуджений побив комунальника. Нетверезому зловмиснику не сподобалося, що під час проведення робіт з благоустрою селища проїжджу частину перегородила спеціалізована машина. Він вимагав робітників прибрати транспортний засіб.  Йому відповіли, що машина поїде одразу після завершення бетонування.  Чоловіка розлютила така відповідь, він поїхав та за 15 хвилин  повернувся і нацькував на одного з робітників собаку породи американський бурбуль. Тварина вчепилася потерпілому в руку, а її господар ще й ударив жертву металевою палицею.

Після цього випадку від кулаків злодія постраждала вже його дружина. Побита жінка викликала поліцію. Зловмисник намагався вчинити бійку з патрульними та ударив одного з правоохоронців у щелепу.

Як з’ясувалося під час слідства, чоловік причетний також до крадіжки побутової техніки в сусідньому селищі. Він навіть намагався продати викрадене потерпілому за 1 тис. грн. Однак під час зустрічі викрав ще й автомобіль Volkswagen. Злочинець штовхнув власника машини на землю, відібрав ключі та поїхав у невідомому напрямку.

Читайте також