На Донеччині рецидивіст скоїв різанину
10:40 06.05.2019
252

Під керівництвом Краматорської прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження  стосовно неодноразово судимого мешканця Краматорська, який востаннє звільнився з місць позбавлення волі у 2016 році, але вже проходить обвинувачуваним у справі про крадіжку чужого майна.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Установлено, що в ніч на 8 березня 28-річний чоловік разом із приятелем розпивали спиртні напої у сторожовому вагончику. Близько другої години ночі зловмисник вирішив заволодіти грошовими коштами та мобільним телефоном товариша по чарці. Він схопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним опонента, після чого останній, побоюючись за своє життя, віддав нападнику все, на що той зазіхнув, а саме 6 000 гривень

Зловмисник покинув місце злочину, а його жертву було госпіталізовано до хірургічного відділення міської лікарні з наскрізним колото-різаним пораненням внутрішньої поверхні стегна.

На теперішній час обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано до суду. Наступна судимість може обернутись для обвинуваченого позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також