На Донеччині чоловік розповсюджував дитячу порнографію
13:31 21.04.2019
252

Прокуратурою Донецької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного чоловіка, який зберігав для власного використання та розповсюджував у «чорному» інтернеті твори та зображення, які містять дитячу порнографію.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Нагадаємо, прокуратурою спільно з оперативними працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області встановлено, що упродовж вересня-грудня 2018 року 35-річний мешканець м. Маріуполя, який проживає зі своєю матір’ю, використовуючи програми так званого «чорного» інтернету, розповсюджував твори, які містять дитячу порнографію. Вказані твори він отримував безкоштовно від інших «однодумців» - користувачів «чорного» інтернету через спеціальний файлообмінник.

У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку у квартирі зловмисника виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої обвинувачуваним здійснювалось поширення у мережі матеріалів з порнографічним змістом.

Наразі досудове розслідування завершено.

Читайте також