Літні мешканці Херсону звернулися до копів, аби знайти управу на доньку
21:01 10.02.2021
257

Літній житель Херсону звернувся до копів, аби знайти управу на доньку. 72-річний чоловік повідомив, що його 38-річна донька морально знущається над ним та матір’ю. За місцем проживання заявника виїхала мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП.

У квартирі знаходилися заявник з дружиною та їх донька, яка була у нетверезому стані. Пенсіонер пояснив, що конфлікт виник через майнові питання. Жінка висловлювалася нецензурною лайкою у бік батьків та поліцейських, кричала та принижувала батька й матір. Як наслідок, через поведінку доньки чоловіку стало зле і довелося викликати «швидку». Лікарі надали заявнику допомогу, його стан здоров’я стабілізувався, повідомили у прес-службі відомства.

Поліцейські провели з жінкою профілактичну бесіду, у її відношенні  склали адміністративний протокол щодо вчинення домашнього насильства та винесли терміновий заборонний припис, що передбачає заборону спілкування з потерпілими у будь-який спосіб.

Зазначимо, у минулому році поліція Херсону відкрила 108 кримінальних проваджень щодо вчинення домашнього насильства, склала 5257 адмінпротоколів щодо домашнього насильства, а кривдникам правоохоронці винесли 1834 термінових заборонних приписів.  Загалом, на контролі поліції області перебувають понад 3500 кривдників.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також