В Росії зникла скандальна журналістка зі Львова
17:43 12.12.2018
259

Відома львівська журналістка Олена Бойко, яка втекла з України, зникла в Росії.

Про це розповіла у Facebook дружина російського журналіста Юлія Норкіна з посиланням на заяву зниклої доньки, – передає Уніан.

“О 9:30 ранку прийшов дільничний з двома у формі й одним цивільним, сказали, що їй потрібно пройти у відділок на кілька запитань. Вона одяглася й пішла з ними. Через кілька годин прийшов поліцейський, але подруга побоялася відкрити двері, бо мама попереджала взагалі нікому не відчиняти. Потім виявилося, що телефони вона залишила вдома, і з цього часу її досі немає й жодних ознак існування”, – розповіла донька Бойко.

Коли вона почала телефонувати за всіма відомими номерами, у відділку спочатку сказали, що її немає. Згодом повідомили, що Бойко відвезли у ФСБ.

“Підсумок сьогоднішнього ранку за інформацією, що у ФСБ її немає й не була ніде зареєстрована”, – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, в Україні проти Олени Бойко відкрито кримінальну справу за підозрою в державній зраді. У Росії вона відома своїми виступами з критикою чинною української влади на ток-шоу пропагандистських телеканалів.

Джерело: Голос-Інфо

Попередня новина
Наступна новина
Читайте також