Український спортсмен, що розстріляв мотоцикліста, втік з психлікарні
16:21 15.05.2019
253

Нацполіція затримала українського чемпіона світу Дмитра Слепченка.

Сьогодні працівниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в Київській області був знов затриманий громадянин Дмитро Слепченко, який ще в травні 2017 року вперше був затриманий, а в подальшому заарештований за вбивство байкера.

Про це повідомляє перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

24.05.2017 на Харківському шосе у Києві двома пострілами він поранив молодого чоловіка - байкера, 1981 р.н., який рухався на мотоциклі, що привело до смерті останнього. Без батька залишилися двоє дітей.

Згідно діючого рішення Дарницької районного суду Києва Слепченко має перебувати у Київській міській психоневрологічній лікарні закритого типу у Глевасі, Київської області. Але він вільно пересувався на авто Лексус LX, який зареєстрований на ім’я його співмешканки. Більш того, затримали його у Глевасі під час просмотру фільму у кінотеатрі.

  • На сьогодні у слідства Нацполіціі дуже багато питань як до Слепченка Дмитра, який скоїв втечу зі спеціалізованого лікувального закладу закритого типу, так і до керівництва самого закладу, яке, наскільки нам відомо, сприяло цьому неодноразово.

Нагадуємо, що на Херсонщині упіймали пенсіонера, який вирощував та продавав коноплю.

Читайте також