На Одещині батько ледь не застрелив сина
14:45 22.12.2018
255

Батько ледь не застрелив свого 42-річного сина. Коли зрозумів, що накоїв, намагався вкоротити собі віку. Обидва чоловіки перебувають у лікарні, триває слідство.

До поліції надійшло телефонне повідомлення від лікарів про те, що в тяжкому стані з вогнепальними пораненнями руки та тулуба був госпіталізований 42-річний місцевий житель. Ушкодження він отримав у себе вдома внаслідок пострілу з гладкоствольної рушниці.

На місце події було направлено групу швидкого реагування та слідчо-оперативну групу Білгород-Дністровського відділу поліції.

За місцем мешкання потерпілого правоохоронці виявили ймовірного підозрюваного – 64-річного батька чоловіка. Той, закривавлений, лежав на ліжку в одній з кімнат. Як з’ясувалося, чоловік також мав вогнепальні поранення. Він пояснив, що намагався скоїти самогубство і вистрілив собі в груди з рушниці. Поліцейські надали пораненому першу медичну допомогу, після чого він був госпіталізований.

«Проведеними заходами встановлено, що конфлікт між батьком та сином стався через те, що старший з чоловіків, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав лаятися з дружиною, погрожуючи їй фізичною розправою. Син заступився за матір. Після того як він втихомирив батька, інцидент здавався вичерпаним. Однак нетверезий чоловік непомітно взяв рушницю, яку заздалегідь підготував для полювання, зайшов у кімнату і впритул вистрілив у сина, що сидів за комп’ютером, - розповів начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов. – З місця події вилучено рушницю та стріляні гільзи».

Зараз підозрюваний перебуває в лікарні. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Одеській області.

Читайте також