Медики розповіли про стан постраждалих від вибуху на ярмарку у Львові
18:55 23.12.2018
252

Стан усіх постраждалих від вибуху на ярмарку у Львові стабілізований. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

“Медики надають чотирьом людям всю необхідну допомогу. Пацієнтку з реанімації сьогодні протягом дня буде переведено у відділення. Стан старшого чоловіка в реанімації важкий, але стабільний”, — повідомили у міській раді.

“Всі четверо отримують інтенсивну терапію. Всі вчора були прооперовані на уражених ділянках. Стан в них стабілізований. Дівчину протягом дня з реанімації буде переведено у відділення. Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію. Стан всіх пацієнтів стабілізований. Всі хворі усім забезпечені”, — повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, о 13:23 до поліції надійшло повідомлення про те, що на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горить одна з хатинок. Внаслідок надзвичайної події постраждали 4 особи. О 13:36 пожежу було ліквідовано.

Читайте також