Команда "Ми-Вінничани" придбала для нацгвардійців "швидку допомогу" і спецдрони
13:01 27.03.2023
270

Напередодні Дня Національної гвардії України до однієї з вінницьких військових частин Нацгвардії завітали народні депутати України Микола Кучер, Геннадій Вацак, голова ГО "Ми - Вінничани" Валерій Коровій, народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, волонтер Андрій Домбровський та засновник благодійного фонду "UA" Микола Філонов, - повідомляє видання "Новини Вінниці".

 Команда громадської організації "Ми-Вінничани", разом з Андрієм Домбровським передала автомобіль швидкої допомоги, який оснащений усім необхідним обладнанням і два квадрокоптери з тепловізійними камерами.

Наші нацгвардійці постійно перебувають на бойових позиціях, часто на найважчих ділянках фронту. 

Квадрокоптери допоможуть нашим захисникам вчасно виявити та знешкодити ворога, адже ці дрони дозволяють виконувати високоефективні картографічні та геодезичні місії без використання наземних контрольних станцій. 

"Кожний «DJI Mavic 3T» можна використовувати для інспекції та участі в цілодобових розвідувальних, пошуково-рятувальних операціях, для пожежогасіння, тощо", - зазначено в прес-службі ГО.

Про призначення карети швидкої допомоги - годі розповідати. Добре обладнаний медавтомобіль на передовій - це врятовані життя бійців та мирних жителів. 

Принагідно, учасники та партнери громадського об'єднання подякували нацгвардійцям за щоденний подвиг, привітали з Днем Національної гвардії України та обговорили подальші плани по посиленню допомоги нашим захисникам. 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також