Кличко, разом з представниками дипломатичних місій, акредитованих в Україні, відкрив на Михайлівській площі фотовиставку «Київ. Незламне серце Європи»
12:01 21.05.2023
350

Мер Києва Віталій Кличко з нагоди Дня Європи та напередодні Дня Києва, разом з послами різних країн, відкрив на Михайлівській площі фотовиставку «Київ. Незламне серце Європи». Виставка демонструє, що Київ, як серце України, є головним форпостом боротьби за незалежність у війні з росією, а Україна стоїть на захисті всієї Європи.

«У центрі Європи росія чинить злочини проти людяності, буквально стирає з землі міста і селища, вбиває і катує українців, чинить геноцид українського народу. І світ повинен бачити і розуміти, що тут відбувається. Я на всіх майданчиках, на всіх міжнародних зустрічах доношу правду про події в Україні, про нашу боротьбу і виклики, які нам доводиться долати, – зазначив мер Києва. – Також ми робимо, зокрема, такі виставки, як ми з вами оглянули. Ця фотовиставка про незламність Києва була показана в Чехії, Словенії, Мексиці, Німеччині, Польщі, Канаді, Угорщині. Влітку її побачать у Парижі», – зазначив Віталій Кличко.

Під час неформального спілкування мер Києва подякував очільникам та представникам дипломатичного корпусу за допомогу та підтримку України в боротьбі з російською навалою. Та висловив надію на подальшу допомогу світового співтовариства.

Концепцією фоторобіт виставки «Київ. Незламне серце Європи» основна увага приділяється не тільки руйнуванням у Києві та Київській області, а нескореності українців та продовженню життя навіть у страшних умовах війни. Експозиція нараховує 34 світлини. Виставку можна відвідати на Михайлівській площі до 18 червня.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також