Ворог обстрілює Авдіївку по житлових кварталах
09:00 10.07.2022
302

Сьогодні в Авдіївці було понад 10 обстрілів, всі - по житлових кварталах та цивільній інфраструктурі, - про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

"Росіяни ведуть активні обстріли по всій лінії фронту та по містах у відносному тилу", - зазначив він.

За словами Кириленка, в Мар'їнці від обстрілів загинула щонайменше одна людина, у Красногорівці зайнялась пожежа в полях. У Костянтинівці не менше 5 прильотів по житлових масивах. Зараз відомо про одного загиблого і трьох поранених. Також пошкоджено молокозавод і меблеву фабрику. У Світлодарській громаді четверо людей зазнали поранень у Зайцевому.

Один загиблий і один поранений - у Переїзному Званівської громади, зазначив голова ОВА. Він також повідомив про те, що в Очеретинській громаді зі "Смерчів" окупанти обстріляли дачний кооператив у Новоселівці Першій, обійшлося без постраждалих.

Крім того, під вогнем опинилась сьогодні звільнена від росіян Павлівка у Вугледарській громаді. Ворожим ракетним ударом зруйновано один будинок, на щастя, ніхто не постраждав.

За даними Кириленка, в Авдіївці було понад 10 обстрілів, всі - по житлових кварталах та цивільній інфраструктурі. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань наразі уточнюють.

Автор: Богдана Валігура
Читайте також