Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини передав допомогу на передову
12:58 05.05.2023
258

 Активісти Волонтерського штабу  «Українська команда» Вінниччини невпинно дбають про наших мужніх синів України, які захищають незалежність і суверенність нашої держави.

"Щодня ми отримуємо багато запитів про потреби наших бійців на передовій. Це продукти харчування, солодощі, тактичні аптечки чи окремі ліки, що є вкрай необхідні. Кожного разу, формуючи посилку, хочеться максимально виконати прохання захисників", - розповідає представник Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини Владислав Головащенко.

 

Волонтери сформували та передали посилки на передову для військових 23-го окремого батальйону спеціального призначення при президентській бригаді імені гетьмана Богдана Хмельницького, що були наповнені необхідними медичні ліками і засобами для надання першої допомоги та продуктами швидкого приготування. А щоб підняти войовничий запал наших героїв, активісти спакували ще багато різних солодощів та залишили написані побажання найшвидшої перемоги і повернення до рідних домівок.

"Знаємо, що кожна наша допомога на передову - це ще один крок до наближення перемоги. Тому ми продовжуємо допомагати й далі кожному, хто цього потребує!", - зауважує Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також