У Маріуполі вчителів зобов'язали розповідати, що місто завжди було російським - Андрющенко
20:04 02.10.2022
309

У Маріуполі окупаційна влада зобов'язала вчителів 3 жовтня провести класну годину "розмови про важливе". Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.


"Дітям усіх вікових груп маємо розповісти, що Маріуполь завжди був Росією. Проклятий Захід не визнає законний референдум цього разу. А ось референдум про незалежність України у 1991 році був незаконний, але його визнали. Загалом - читайте самі. Наші джерела передали повний текст, затверджений для озвучування", – написав він.

Також для прикладу пропагандисти наводять Косово, яке нібито було визнано незалежним усім світом, незважаючи на бажання Сербії, а тепер "це не завадило Заходу" не визнавати окупаційні псевдореферендуми.


У тексті мови неодноразово зазначається про "сильну Росію", яка нібито забезпечить усім безпеку та дотримання прав, хоча насправді майже повністю зруйнувала Маріуполь.


"Наш вибір хоробрий і правильний. Почався новий етап нашого життя у складі великої та сильної Росії", - йдеться у пропагандистському тексті.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також