Кличко побував біля багатоповерхівки у Соломʼянському районі, яка постраждала внаслідок ракетної атаки
12:53 02.01.2024
264

Мер Києва Віталій Кличко виїхав до багатоповерхівки в Соломʼянському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ранкової ракетної атаки. Одна жінка загинула, постраждали 33 людини. 32 із них медики госпіталізували. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та оприлюднив відео з кадрами постраждалого будинку.

«Виїхав до багатоповерхівки у Соломʼянському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ранкової ракетної атаки. Картина гнітюча… Зараз на місці працюють рятувальники, пожежні, медики. На цю годину одна жінка загинула, постраждали 33 людини. 32 із них медики госпіталізували. Неподалік від будинку організували тимчасовий пункт обогріву, де людям надають необхідну допомогу, – зазначив мер Києва. – Також від ракетної атаки постраждали будівлі у Подільському, Святошинському, Печерському, Оболонському, Деснянському районах. Скрізь працюють екстренні служби. Внаслідок атаки у житлових будинках деяких районів міста відсутня електроенергія та водопостачання. Комунальні служби зараз працюють над їх відновленням», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що загалом, у просторі Києва та області сили Протиповітряної Оборони знищили 61 ракету, з них – близько 10 «Кинджалів». А також до цього вночі – 13 «шахедів».

Мер Києва подякував нашим захисникам – силам ППО за те, що знищили більшість ворожих цілей.

Читайте також