Піднімають більше кілограма вибухівки: волонтери «Української команди» відправили на передову велику партію дронів-камікадзе
16:02 07.08.2023
260

Волонтерський штаб «Українська команда» передав розвідникам чергову партію дронів-камікадзе, на які раніше оголошував збір коштів. Загалом в межах цього збору придбано вже близько 150 дронів-камікадзе для захисників. Про це повідомляється на сторінці штабу у Facebook.

«В межах великого збору на дрони-камікадзе «Українська команда» закупила вже близько 150 FPV-дронів для наших захисників, на які донатили тисячі українців. Раніше ми вже передавали дрони-камікадзе багатьом підрозділам. Зараз ми передали чергову партію одному з підрозділів розвідки на передову, щоб вони могли нищити ворога ще ефективніше», - йдеться у повідомленні волонтерського штабу.

Як повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний, ці універсальні керовані дрони можуть піднімаються на висоту до 1 кілометра і летіти зі швидкістю до 100 км/год. Кожен з них піднімає понад 1 кілограм вибухівки.

«Вже найближчим часом наші хлопці будуть передавати «привіти» ворогу завдяки цим дроним-камікадзе. Кожен дрон обладнаний гарною камерою та може нести більше кілограма вибухівки. Камери передають зображення в режимі реального часу, що дозволяє нашим бачити позиції ворога, як на долоні. Дрони влучно доставляють окупантам вибухівку", - зазначив Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала дрони 72-й бригаді імені Чорних Запорожців, 204-му батальйону територіальної оборони міста Києва, підрозділу «Скала» та іншим.

Також повідомлялося, що «Українська команда» відправила у регіони понад 40 тисяч тонн продуктів харчування для медичних закладів та малозабезпечених. А напередодні навчального року забезпечила спеціалізовані навчальні заклди для дітей з інвалідністю комп’ютерною технікою.

Допомогти:

Приват: https://bit.ly/3Bwii4S

UAPay: https://bit.ly/3Dd68PM

Повні реквізити: http://bit.ly/3kQgyOo

https://bit.ly/3YQVFSv

Читайте також