На Криворізькому напрямку ворог веде практично цілодобові обстріли - ОВА
10:00 11.06.2022
300

На Криворізькому напрямку ворог веде практично цілодобові обстріли по всій лінії зіткнення, - це повідомив глава ОВО Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але повністю контролюється ЗСУ. Всі підрозділи наших частин проявляють мужність і героїзм. За інформацією Міністерства оборони України, окупанти зосереджені на зміцненні оборони. Обладнають раніше зайняті ними рубежі і встановлюють мінні загородження", - йдеться в повідомленні.

Вілкул зазначає, що ворог все більш деморалізований і несе втрати в живій силі і техніці. 

"У той же час ворог веде практично цілодобові обстріли по всій лінії зіткнення з РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів. Вночі у Криворізькому районі під обстріл ворога потрапила Ганнівка – це Широківська громада, без жертв. В Апостолівській громаді був обстріляний населений пункт Українка, там практично знищено приватне домоволодіння. Жертв немає. А у Великій Костромці Зеленодольської громади через обстріл орків легкі поранення отримала цивільна жінка 1981 року народження, знищено домоволодіння. Також, Дніпропетровською обласною прокуратурою розпочато розслідування за фактом порушення окупантами законів і звичаїв війни за фактами пошкодження в Українці і Великій Костромці школи, дитячого садка, аптеки, Палацу культури і 12-ти житлових будинків", - додає він.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також