Дрони-камікадзе, розвідувальні БПЛА та обладнання, - бійці 5 штурмової бригади подякували киянам та меру за постійну допомогу
18:30 16.02.2024
266

Бійці 5 окремої штурмової Київської бригади показали на відео роботу дронів, які привіз Віталій Кличко, та передали вдячність за постійну допомогу громаді Києва та меру. Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці 5 ОШБр.

«Командування та особовий склад 5-ої окремої штурмової Київської бригади висловлює щиру подяку киянам, Київський владі та меру Києва Віталію Кличку за постійну фінансову та матеріально-технічну допомогу нашій бригаді. Надане Вами обладнання, розвідувальні безпілотники та велика кількість FPV-дронів - це потужний вогневий кулак, завдяки якому ми тримаємо позиції на найгарячішому напрямку, стримуємо та відкидаємо ворога», - йдеться у повідомленні.

Віталій Кличко привіз захисникам велику партію дронів-камікадзе та дронів-розвідників місяць тому, зазначають у 5 ОШБр.

У відео також повідомляється, що Київська штурмова бригада стримує ворога на Бахмутському напрямку.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кличко відправив партію FPV-дронів 23 батальйону спецпризначення. Також брати Клички передали по 100 FPV-дронів бійцям 47 ОМБр «Маґура» та 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха, які захищають Авдіївку.

Video file
Автор: Павло Петрушко
Читайте також