Із площі в центрі Одеси приберуть вказівники з назвами російських міст
18:56 13.04.2022
526

Найближчим часом з пам’ятного знака міст-побратимів та міст-партнерів Одеси на Думській площі зникнуть покажчики міст російської федерації, а саме – Волгоград, Москва, Ростов-на-Дону, Санкт-Петербург та Таганрог.

Про це рішення міськвиконкому повідомляє у Фейсбуці пресслужба мерії, з посиланням на коментар міського голови Геннадія Труханова.

«Правильне та своєчасне рішення ухвалено сьогодні на позачерговому засіданні виконкому. Найближчим часом із Пам'ятного знаку міст-побратимів та міст-партнерів Одеси на Думській площі зникнуть покажчики міст російської федерації. Це волгоград, москва, ростов-на-дону, санкт-петербург та таганрог», - зазначив Труханов.

Мер Одеси акцентував: він не сумнівається, що місця, що звільнилися, займуть дружні міста, за підтримки яких Україна обов'язково виграє цю війну.

24 лютого президент росії путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також