Італійці передали вінницькому пологовому карету швидкої допомоги
16:28 24.03.2023
255

Вінницька громада отримала повністю укомплектований усім необхідним автомобіль швидкої допомоги з Італії. Карету “швидкої” передають на баланс Вінницького міського клінічного пологового будинку №1. Про це повідомляє пресслужба ВМР.

“Швидка” оснащена всім необхідним обладнанням для транспортування вагітних та породіль, а також для реанімації та надання невідкладної допомоги жінок у критичному стані.  

Швидка приїхала з Італії не пустою. Крім обладнання, в машині були також необхідні засоби для дезінфекції та одяг для лікарів. Ці речі передали переселенки з України, які нині мешкають в Італії. Про це розповідає Армен Мовсесян, директор благодійного фонду “Україна в наших серцях”.

“Машину допомогли знайти та оформити мої батьки, які проживають в Італії. Це вже четверта карета “швидкої”, яку ми привезли. Ця автівка з регіону Тревізо, 2011 року випуску. Ми також завантажили сюди гуманітарку - антисептики. А дівчата українки, які переїхали в Італію, передали вінницьким лікарям крокси, халати”, — сказав Армен Мовсесян.

 

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також