Захисна маска від Louis Vuitton за майже 27 тисяч гривень
16:39 13.09.2020
271

Пандемія COVID-19 змушує багатьох виробників адаптуватися до нових умов, от і знаменитий французький дім моди Louis Vuitton вирішив випустити модний аксесуар —розкішну маску Shiled, повідомляє інформаційний ресурс «Сьогодні» з посиланням на Euro Weekly News.

Louis Vuitton випустила розкішну маску для обличчя, яка має бути "стильною і захисною одночасно", – йдеться в заяві французького модного будинку.

Маска-екран Louis Vuitton Shield не тільки захищає від COVID-19, але й здатна змінювати колір від прозорого до темного впродовж дня, захищаючи власника від сонячного світла. Вона також прикрашена золотими вставками з викарбуваною назвою модного будинку і еластичною пов'язкою на голову з монограмою. Козирок можна носити, як класичний кашкет.

Зважаючи на те, що аксесуари і головні убори Louis Vuitton коштують досить дорого, то і захисна маска Shield не стала винятком: виробник просить за неї 960 доларів (майже 27 тисяч гривень) – це ціна iPhone 11.

До речі, у квітні Louis Vuitton почав виробляти засоби індивідуального захисту для  медичних працівників, компанія заявила, що перепрофілювала кілька своїх майстерень по всій Франції, щоб "робити сотні тисяч нехірургічних масок для обличчя" для медичних працівників.

 

 

Читайте також