Кумир всіх «вовчиць» Олег Винник разом з партнеркою по танцях захворіли на коронавірус
09:36 28.09.2020
275

Популярний український співак Олег Винник та його партнерка в шоу «Танці з зірками», хореограф Олена Шоптенко інфікувалися COVID-19, оголосив в прямому ефірі ведучий шоу Юрій Горбунов, а також повідомили «селебріті» у своїх соцмережах.

У Винника через коронавірус розвинулася двостороння пневмонія і він не зможе взяти участі в запису телепрограми, пояснив Юрій Горбунов.

В свою чергу артист на власній сторінці у Facebook  підтвердив цю інформацію: «На жаль, через COVID-19 ми з Альоною не змогли танцювати для вас. Знаємо, як ви на нас чекали й дякуємо за те, що віддали за нас свої голоси. Хвороба настигла зненацька, наразі ми активно лікуємося», — написав співак.

Під час відеозв'язку він заявив, що почувається надзвичайно погано, не може стояти на ногах понад 10 хвилин. Винник додав, що в його партнерки «стан ще важчий» — Шоптенко турбує сильний кашель, а також постійний жар, тому вона не змогла вийти на відеозв’язок під час випуску.

 Щоправда, ймовірність того, що Винник міг заразити інших учасників, невисока, оскільки минулого тижня він тренувався і виступав дистанційно на концерті в Житомирі

Фото з офіційної сторінки у Facebook Олега Винника  

Читайте також