«Краса врятує світ». Анонс показу дизайнерки Олександри Хедоян
19:42 09.11.2020
273

 «Краса врятує світ» - сьогодні цей вислів актуальний як ніколи.

Подія яка вас надихне, змотивує, подарує відчуття прекрасного.

19 Листопада у ресторані AURA, відбудеться модний показ відомої вінницької дизайнерки Олександри Хедоян.

Нова колекція, яка адресована впевненим у собі жінкам, які не бояться сміливих рішень.

BE BRAVE (Будь Сміливою) - це ефектні вечірні образи в чорних і синіх кольорах, виконані із застосуванням асиметричних рішень в дизайні.

В той час, коли жінка є матусею, дружиною, бізнес леді так легко забути, що ти, в першу чергу, жінка. Тому, у колекції багато відвертих образів, які з першого погляду звертають до себе увагу.

 

«Мене надихають яскраві, сильні, сміливі, цілеспрямовані, енергійні, відверті, справжні у всіх своїх проявах особистості, які з першого погляду, з першого слова привертають до себе увагу».

Сьогодні ми розуміємо, що можемо дозволити собі відмовитись від спорт залів, концертів, фестивалів та звичного для нас життя. Але почуття прекрасного є невід’ємним.

 

«Я за сміливість, за впевненість у собі, за яскраво виражену індивідуальність, неординарність у всьому, як в житті, так і в стилі одягу, які були і будуть в тренді ЗАВЖДИ, і 2021 рік не стане вийнятком».

Вже за традицією, показ проходитиме в день народження дизайнерки. За словами Олександри: «Підтримка та присутність рідних, друзів, прихильників та однодумців – це найкращий подарунок для мене».

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також