Джонні Депп подав до суду, щоб викрити колишню дружину у брехні
21:02 20.05.2021
325

Джонні Депп подав позов до Американського союзу захисту громадянських свобод (АСЗГС), щоб дізнатися, чи виконала його колишня дружина Ембер Херд обіцянку пожертвувати на благодійність $ 7 млн. Намір актриси суд враховував, виносячи рішення про суперечку Деппа і таблоїду The Sun, повідомляє Daily Mail.

У 2016 році після скандального розриву з Деппом актриса заявила, що їй не потрібні його гроші, і пообіцяла пожертвувати по $3,5 млн двом організаціям. Однак юристи Деппа вважають це фікцією і вже більше року намагаються з'ясувати у Дитячій лікарні Лос-Анджелеса і АСЗГС, скільки вони насправді отримали від Херд.

У січні Daily Mail дізналася, що лікарня отримала від Ембер всього $100 тис. Яка сума була переведена АСЗГС, все ще неясно. Відомо лише, що в 2016 році один з керівників Союзу відправив Херд лист з подякою за пожертвування в $ 50 тис. - в якості «першого внеску щедрої обіцянки $ 3,5 млн». Тепер Депп закликає Союз до відповіді через суд.

Під час суду за позовом до The Sun стало відомо, що статтю про насильство з боку Деппа Ембер Херд допомагали написати співробітники АСЗГС. У новому позові юристи Деппа стверджують, що все було не так і саме представники Союзу запропонували Херд випустити скандальний матеріал.

Суддя, що виносив рішення за позовом до The Sun, говорив, що рішення Херд пожертвувати $ 7 млн ​​на благодійність - це «навряд чи той вчинок, якого можна було очікувати від мисливця за наживою». Актор упевнений, що ця заява Херд вплинула на вердикт суду.

Восени 2020 року Джонні Депп програв позов про наклеп до The Sun через матеріал таблоїду про насильство з боку актора щодо Ембер Херд. Високий суд Лондона визнав, що відповідачі довели достовірність фактів систематичного побиття дівчини екс-чоловіком. Після цього Депп втратив ролі Грін-де-Вальда в «Фантастичних тварюк» і камео в спін-офф «Піратів Карибського моря».

Читайте також