Анджеліна Джолі збирається представити суду докази домашнього насильства з боку Бреда Пітта
20:32 19.03.2021
258

Американська актриса Анджеліна Джолі має намір надати суду докази насильства з-боку її колишнього чоловіка Бреда Пітта в суді про опіку над їхніми спільними дітьми. Про це повідомляє Us Magazine.

За інформацією видання, Джолі вже передала суду відповідні документи. Вона і її діти, в тому числі неповнолітні, готові дати свідчення на засіданні суду.

Близьке до Пітту джерело Us Magazine вважає, що заява Джолі про домашнє насильство - це не більше ніж спроба нашкодити колишньому чоловікові. «Анджеліна і раніше використовувала дітей, щоб заподіяти біль Бреду, і це більше схоже на ту ж саме поведінку», - говорить співрозмовник.

За інформацією видання, Бред Пітт дуже переживає через звинувачення в домашньому насильстві. «Цей процес сильно позначився на ньому, і він взяв на себе відповідальність за розпад шлюбу», - стверджує джерело.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт подали на розлучення в 2016 році після двох років шлюбу, шлюборозлучний процес завершився в 2019 році. Причиною розколу актриса називала «непримиренні розбіжності». Питання про опіку над дітьми після розлучення все ще не вирішене. За даними ЗМІ, Джолі не влаштовує бажання Пітта розділити опіку «в співвідношенні 50/50».

Автор: Анна Макарчук
Читайте також