Як поліпшити сексуальне життя читанням?
21:00 09.06.2021
256

Вчені з'ясували, що читання має приємний побічний ефект, позитивно впливає на сексуальну активність.

Зрозуміло, про те, що читати корисно, ми знали дуже давно.

Деякі з нас навіть ставилися до цього твердження серйозно і читали багато, а іноді з задоволенням. Але, чесно кажучи, ми не підозрювали, що читання може робити нас більш привабливим в очах протилежної статі. Тобто переказані історії з книг, зрозуміло, можуть, але не саме по собі читання. І ось виявилося, що цей вид дозвілля здатний зробити чоловіка в очах жінки вище, сильніше і взагалі симпатичніше.

Американський сайт eHarmony, присвячений знайомствам і відносин, замовив дослідження, щоб з'ясувати, які хобі збільшують популярність користувачів сайту. В результаті дослідження фахівці вивчили і проаналізували дані декількох тисяч анкет знайомляться обох статей. І ось що з'ясувалося.

Сюрпризом стало вже те, що слово «читання» в графі «хобі» помітно збільшує шанси користувача на знайомство. Так, чоловік, який написав, що він вважає за краще проводити дозвілля в компанії книги, а не в компанії п'яного друга, отримує на 19% більше повідомлень від зацікавлених дівчат, ніж той, хто не вказав «читання» серед своїх інтересів.

А ось і список книг, які користуються найбільшою популярністю у охочих познайомитися дівчат. На першому місці маловідомі в Росії, але, мабуть, вкрай затребувані в США монографії мільярдера Річарда Бренсона «До біса все! Берися і роби! » І «Втрачаючи невинність».

На другому місці більш наближені до російських реалій «Голодні ігри», на третьому місці «Дівчина з татуюванням дракона», а замикає список «Гра престолів».

 

Читайте також