Як досягти порозуміння в сексі: 3 головних правила
18:10 20.09.2016
253

1. Сексуальна карта любові

Є істотна різниця в тому, як чоловіки і жінки сприймають секс. Жінки найчастіше хочуть сексу, коли відчувають емоційну близькість з чоловіком. Чоловіки ж, навпаки, використовують секс для досягнення цієї емоційної близькості.

По-різному сприймається й відмова від сексу. Тому ви маєте сісти і обговорити, в які моменти вам не хочеться сексу і з чим це пов'язано. Так партнерам буде легше один одного зрозуміти. Кожна чесна розмова про секс посилить розуміння між вами не тільки в ліжку, але і за його межами.

2. Ви маєте обговорити те, чого соромитеся в сексі

Багато людей відчувають сексуальні комплекси, які виникли через особисті причини або травми. Їх сексуальне життя може дуже страждати, бо комплекси породжують закритість.

Сексуальна тривога заважає людям ділитися сокровенним, тому зростає недовіра. Сором паралізує обох партнерів і заважає їм вести повноцінне сексуальне життя, озвучувати свої фантазії.

Закохані повинні обговорювати всі моменти, пов'язані з сексом. Це може бути розмова за келихом вина, щоб було простіше розслабитися, або одразу після сексу, коли найпростіше пояснити, що вам сподобалося, а що ні. Відкрите обговорення бажань і різних аспектів вашого сексуального життя значно поліпшить його якість і матиме вплив на фізичне і психологічне здоров'я обох.

3. Планування сексу і практика

Запитайте у будь-якого успішної людини, як їй вдалося досягти висот у своїй справі. Вона скаже, що тільки завдяки практиці з'являється вміння.

Спонтанність - це добре на початкових стадіях стосунків, але в подружньому житті це не завжди працює. Іноді простіше призначити "сексуальне побачення" і бути до нього готовим. Спонтанне бажання зайнятися сексом може не викликати такого ентузіазму у другого партнера, що спричинить образи і нерозуміння.

Запланований секс - це навмисний секс, тому сексологи часто радять парам створити свій еротичний простір. Планування викликає передчуття і романтичний сюжет. Запланований секс дозволить вам обом вислизнути з ланцюгів рутини і зобов'язань і радіти близькості не тільки 15 хвилин перед сном.

Наступна новина
Читайте також