Велич людини – у невеликих деталях
19:40 16.04.2017
256
Іноді ці крихітні деталі можуть означати набагато більше, ніж будь-яка грандіозна дія, яка не йде від серця. Це невеликі жести, які покращують ваш стан.
Маленькі щоденні жести створюють сильні емоційні зв’язки. Ці дії, від одного жесту до іншого, дозволяють вашому серцю сформувати найбільші дружні або романтичні стосунки.

Для того, щоб зрозуміти велич людини, не досить тільки поглянути на її зовнішній вигляд. В окремих випадках навіть слова не розкривають сенс взаємин або розмов.

Істинна сутність людини полягає в тих майже непомітних дрібницях, які проявляються щодня. Без сумніву, ви самі не раз це спостерігали.

Насправді, можна сказати, що для того, щоб побудувати міцні та здорові зв’язки, важливо взяти до уваги ці дрібні деталі. Саме тут по-справжньому проявляються люди.

Тому ми пропонуємо поміркувати разом з нами над тим, що стосується багатьох міжособистісних взаємин.

Ми впевнені, що ця інформація буде корисною.

Найдрібніші деталі – мова серця

З дитинства ми дізнаємося про соціальні норми. Вони побудовані на повазі, ввічливості та поведінці, за допомогою яких ми будуємо (або принаймні намагаємося будувати) шанобливу атмосферу, всередині якої ми будемо жити одне з одним.

Але крім правил ввічливості, повз кордони “будь ласка”, “дякую” або “доброго ранку”, у цьому приватному усвідомленні створюється справжня особистість.

Людина легко може бути корисною і ввічливою, але за її фасадом може бути прихований власний інтерес.

З іншого боку, є люди, які не звертають уваги на ці дрібні деталі. Таким чином, вони не можуть розрізнити хороших людей від поганих. Вони просто цінують інші типи поведінки.

Дізнаймося про це трохи більше.

Великі дії та дрібні деталі

2-divchyna-i-sertseДеякі люди вважають, що любов проявляється через грандіозні дії, у найчистішому сенсі “все або нічого”.

  • Однак більш задовільні й щасливі стосунки утворюються, коли люди відновлюють свої зв’язки щодня.
  • Вони не приховують подарунки та не уникають героїчних вчинків. Але вони справді потребують взаємності, де кожен погляд щирий, а любов дають і приймають.

Фрази, на кшталт “Як пройшов день” і “Я дуже щаслива з тобою”, – це маленькі деталі, за які ви або ваш партнер можете бути завжди вдячні. Вони збагачують вас більше, ніж найдорожчий подарунок.

Ваші цінності приховані в маленьких жестах

3-zhinka-z-troyandoyuІноді ви можете перебувати в оточенні людей, які дивляться на вас, але насправді не бачать. Це можуть бути друзі або родичі, які чують вас, але насправді не слухають.

  • Однак несподівано хтось приходить, хто може читати вас як відкриту книгу і хто за допомогою дрібних деталей показує вам свою щиру зацікавленість.
  • Ці щоденні жести показують вам природну доброту людини. Це тому, що всі ми маємо внутрішній компас, який показує, коли хтось щирий чи ні.
  • Людина, яка цінує ці дрібні деталі, визнає зусилля, наміри й емоції, які стоять за ними.

“Якщо я запитую тебе, як ти, це тому, що я дійсно зацікавлений. Я хочу бути поруч з тобою, тому що я справді відчуваю потребу, і я хочу знати, що ти в безпеці”.

Саме ці маленькі речі, за які ми щоденно вдячні людям, яких любимо.

Щастя в найдрібніших деталях

4-divchyna-vishaye-sertsyaЩастя, – це, перш за все, відсутність страху. Це стан спокою і рівноваги, одночасно психічної та емоційної, коли ви стаєте більш сприйнятливими до всього, що вас оточує.

Посмішка, сміх, щирий погляд, дотик, несподіваний сюрприз…

Ці дрібні деталі дозволяють насолоджуватися щастям, яке здатне зцілювати, змусити забути будь-яке горе чи розчарування.

  • Якщо ви одержимі досягненням великих успіхів і ставите недосяжні цілі, є ймовірність того, що ви будете розчарованими й зазнаєте невдачі.
  • Щоб бути щасливими, немає жодної необхідності підніматися на найвищу вершину. Іноді ви можете просто залишитися в тихій долині й милуватися небом.
  • Ось де ви відкриєте для себе дороговказ на щастя, побудоване на дрібницях, які непомітні, але утворюють золоті стежки, йдучи якими, ви зрештою досягнете повної самореалізації.
  • Будьте архітекторами співіснування, яке здатне надавати значення найдрібнішим діям. Дійте зі смиренням і повагою, оцінюючи себе й оточення в рівній мірі.

Зрозумійте, що повторювані знову і знову слова “Я люблю тебе” не роблять вашу любов щирішою. Іноді набагато краще показати свою любов, ніж задовольнятися порожніми словами.

Читайте також