Три правила еротичної переписки
17:43 14.10.2016
302

Правило №1
Пам'ятай, що нерідко еротичні аматорські фото виявляються на порносайтах. Подумай про це, перш ніж відправляти свої оголені груди людині, з яким зовсім недавно познайомилася в соцмережах. Якщо дуже вже хочеться, є старий добрий прийом "без обличчя" (а також без татуювань і іншої "інформації", по якій тебе можна впізнати). В кінці-кінців, можеш використовувати додатки типу Prisma - крізь шари фільтрів розглянути найважливіше іноді складно, але можна.

Правило №2
Якщо ти занадто п'яна, щоб навіть викликати таксі додому, то ти занадто п'яна, щоб слати еротичні визнання. Перш ніж натиснути в телефоні кнопку "Відправити", подумай, яка у тебе буде реакція, коли ти прочитаєш це вранці на тверезу голову. Що тут гадати - швидше за все, буде соромно, а у одержувача повідомлення навряд чи трапиться амнезія.

Правило №3
Не псуй атмосферу. не посилай навздогін дурні недоречні жарти, дурні смайлики і стікери з котиками. І найголовніше - прибережи повідомлення типу "До речі, твоя мама просила передзвонити" і "У мого колишнього були такі ж труси!" на потім. А про колишнього і його труси взагалі забудь.

Попередня новина
Наступна новина
Читайте також