Топ-5 секс поз, які посилюють емоційну близькість в парі
21:12 30.03.2021
343

Швидкий, спонтанний секс може бути дуже класним, але немає нічого кращого сексу, приправленого щирими емоціями і почуттями. Відчуття того, що ти зливаєшся з партнером в єдиному душевному пориві безцінне, саме тому ми приготували для тебе пози, які допоможуть цього досягти.

  1. Секс в позі дог-стайл забезпечує глибоке проникнення, але не дає емоційного зв'язку. Інша справа - поза ложок, в якій твій партнер автоматично стає ніжним і люблячим. Ти лягаєш на бік, він обіймає тебе ззаду, ніжно цілує вуха і шию, пестить тебе. Спробуй стиснути свої ноги міцніше - тоді відчуття будуть ще інтенсивнішими.
  2. Замість того, щоб швидше отримати оргазм і заснути, запропонуй бойфренду гру: ні ти, ні він не маєте права кінчати до ранку (очевидно, що подібну розвагу варто практикувати в п'ятницю або суботу, а не перед раннім підйомом в понеділок). Якщо хтось засне, інший повинен розбудити його ніжними ласками рук і губ. У чому сіль? До настання ранку ви обидва будете буквально наелектризовані сексуальною енергією, перебуваючи не те уві сні, не те в мрії і відчуєте оргазм такої сили, який раніше ніколи не відчували.
  3. Для посилення зв'язку з партнером добре підходять тантричні сексуальні техніки. Сядь навпроти хлопця і обійми його ноги своїми. Подивися йому прямо в очі, синхронізуй свій подих з його диханням. Спочатку вам обом може бути ніяково, поза може здаватися дивною, але не переривайте зорового контакту і обіймів. Продовжуючи дивитися один одному в очі, починайте ніжно гладити один одного, починаючи від відносно безпечних зон (шия, передпліччя), поступово переходячи до низу живота. Потім сядь йому на коліна, поцілунок і направ в себе - такого напруження пристрастей не дасть жоден швидкий секс.
  4. Звичайну місіонерську позицію можна зробити ніжнішою, чуттєвоїю та емоційною, для цього обіймай його ногами, запускай пальці в волосся, візьми його руки в свої, цілуй! А він в цей час може пестити твої груди, посилюючи вироблення гормону любові, окситоцину, в твоєму організмі. Ідилія!
  5. Секс-техніка карецца полягає в тому, щоб доводити себе і свого партнера до піку збудження, а потім припиняти ласки. Це дозволяє максимально наростити сексуальну напругу, завдяки якому оргазм відчувається триваліше і інтенсивніше. Для цього підходить поза хреста, коли ви з хлопцем лежите на боці, лицем до лиця і перехрещуєте ноги. Як тільки один з вас зрозуміє, що близький до фінішної прямої, варто зупинитися і ... почати спочатку.

 

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також