Службовий роман: бачиш еротичний сон із колегою? Ось що це означає
21:00 20.04.2023
260

За даними популярного порталу про сон SleepZoo, 64% американців бачать кошмари, які стосуються саме роботи. Не дивно, адже у багатьох людей вона асоціюється зі стресом – і це впливає на всі сфери життя.

З 2000 опитаних 60% зізналися, що їм хоча б раз снився секс із колегою і вранці вони почувалися дуже ніяково. Хороша новина: якщо тобі сниться, що ти кохаєшся з ненависним начальником, це не означає, що ти насправді цього хочеш.

«Еротичні сни майже ніколи не говорять про стан справ із реальним сексом, — каже Калеб Бак, експерт зі здоров'я у Maple Holistics. — Вони набагато більше повідомляють про прагнення налагодити нові зв'язки між двома частинами одного цілого. Колега чи бос можуть символізувати якусь частину тебе, межу характеру. А секс — злиття двох тіл, уві сні це просто ментальна проекція твого бажання інтегрувати якусь частину себе в цілу картину».

Звичайно, перед тим як спробувати інтерпретувати сон з більш метафоричної позиції, можна поставити собі просте запитання: Він мені подобається? І якщо відповідь позитивна, то ти маєш справу з найпростішим випадком.

Але якщо ти твердо знаєш, що колега приваблює тебе не більше табуретки, можна копнути трохи глибше. Може, тебе приваблює не товариш по службі, а сама ідея секс-табу на роботі? Службовий роман?

Подумай: одне те, що ми проводимо багато часу з колегами в одному приміщенні, створює безліч прихованих підтекстів і недомовленостей. Якщо ти не хочеш сексу з цією людиною, подумай про неї на глибшому рівні. З якою рисою вдачі він у тебе асоціюється? Може, в якихось аспектах ти хотіла бути схожою на нього? Наприклад, якщо він наполегливий і агресивний, за словом у кишеню не лізе і завжди знає, що відповісти, мабуть, тобі теж не завадили б ці вміння?

З іншого боку, співробітник із еротичного сну просто нагадує тобі когось знайомого.

Начальник

Інший сценарій за наповненням - це бачити уві сні, як ти займаєшся сексом з кимось вищим на кар'єрних сходах, з шефом. Це людина, яка має формальну владу над тобою. Зазвичай начальник символізує силу та владу (сюрприз!), авторитет та контроль. Запитай себе, яка сфера життя потребує більшого контролю з твого боку. Можливо, ти відчуваєш, що не справляєшся з чимось і тобі потрібна підтримка сильнішого?

Яким би незручним не здавався тобі сон, де ти віддаєшся бурхливій пристрасті з колегою чи босом, не лякайся і не відчувай ніяковості. Швидше за все, справа тільки в тому, що ти потребуєш більшої влади над власним життям.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також