Що місяць твого народження розповість про твою сексуальність
21:00 16.03.2023
261

Астролог Сьюзі Керр Райт поділилася таємними знаннями про те, які ми всі в ліжку.

Січень

Народжені у січні дещо консервативні, коли справа доходить до швидкоплинної інтрижки. Але варто їм по-справжньому в когось закохатися, тут уже вони запалять. Так що хочеш вір, хочеш ні, але січневі — одні з найрозкутіших у ліжку, хоч з першого погляду й не скажеш.

Лютий

Це люди-пригоди. Так-так, і в ліжку навіть. Хоча народжені в лютому зовсім не проти розважитися, вони вважають за краще робити це з тими, з ким вони мають емоційний зв'язок.

Березень

Березневі люблять проводити час у ліжку (і не тільки займатися в ньому сексом), але заняття любов'ю для них - це дуже значний і зв'язуючий досвід, тому що березневі віддають себе своїм партнерам. Інакше не вміють.

Квітень

Квітневі дуже незалежні, прив'язати їх дуже непросто. Секс із народженими у квітні гарячий і шалений, бо ними керує Марс. Але квітневі швидко втомлюються від людей, тому відразу після сексу виставити коханця чи коханку за двері — це вони можуть.

Травень

Травень - місяць, коли вже потепліло, але все ще трапляються холодні дні. Травневі дуже тяжіють до тепла та комфорту. Їм хочеться віддатися пристрасті на шовкових простирадлах серед подушок та у світлі свічок. Інакше навіщо це все?

Червень

Червневі мають намір спробувати всі секс-позиції під цим сонцем, тому що вони просто зобов'язані знати все про все. Вони не такі жадібні до сексу, як лютневі хлопці, але все одно ті ще ласі. Якщо тобі потрібен хтось, хто міг би вести з тобою брудні розмови по телефону, вибирай червневих.

Липень

Для хорошого сексу з тими, хто народжений у липні, важливо бути дбайливим та надійним. Секс для липневих несе дуже значну емоційну складову, і вони хотіли б займатися ним з тим, хто дає їм почуття захищеності та безпеки. Липневі дуже вразливі, їх легко зачепити та образити.

Серпень

Місяць крайнощів: все чи нічого. Або серпень подарує тобі неземне блаженство, або буде холодним, як лід. Від чого залежить? Від тебе. Серпень не визнає напівзаходів, він хоче отримати від свого партнера все і ще більше. Ніколи не говори серпневим, що робити в ліжку — їхня його ніжніша пелюстка троянди.

Вересень

У глибині душі вони дуже пристрасні, але вони звикли контролювати свої емоції, і в ліжку з ними не завжди буває просто. Їм буває складно розслабитися і віддатися насолоді, але коли це станеться, жодна із сторін не пошкодує. Як тільки вони відчують, що можуть довіряти своєму партнерові, не залишиться нічого, чого б не захотіли вересневі зробити.

Жовтень

Жовтневим треба дуже добре знати людину, щоб вирушити з нею в ліжко. Там вони захочуть, щоб усе відбувалося повільно та делікатно. Секс для жовтневих – це задоволення, але задоволення має тривати довго, це не секундний спалах, а довге та неквапливе задоволення.

Листопад

Сексуальні забави для листопадових – це список із порожніми квадратиками, куди потрібно проставити галочки. Насправді, не тільки секс, бо листопадові діти до всього підходять дуже докладно. «Бачу мету – не бачу перешкод» – це про тих, хто народився у листопаді.

Грудень

Вони люблять рольові ігри та складні задуми у сексі. Можливо, з народженими в грудні не так просто вступити в тривалі стосунки і дізнатися про них більше, але те, що в ліжку з ними буде весело, — це безперечно.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також