Sexосвіта: цікаві факти про секс і стосунки
22:03 14.09.2017
260
Про секс ми знаємо багато і мало одночасно. І це така чудова область, яка практично не має інформаційних кордонів. Так само, як і сексуальне життя кожної з нас має свої межі, які все ж корисніше розширювати, - пише Тochka.net. Наприклад, чи ти знала, що:
  1. Люди, які добре пахнуть, автоматично стають привабливими для нас у сексуальному плані. Згадай ці аромати туалетної води, які чуєш у повз минаючого чоловіка на вулицы і вже мрієш про ваше весілля.
  2. Найпотужніший харчової афродизіак - імбир. Він також покращує живлення серця і додає таким чином сил перед бурхливою ніччю.
  3. Чоловіки сильніше переживають розрив стосунків, ніж жінки. Не впевнена, що вони також слухають сумні пісні Ірини Білик і запитують подружок: "Ну чому ?!", але факт залишається фактом.
  4. Дослідження доводять, що чоловіки і жінки не можуть бути просто друзями. Так, досить спірне твердження, але даю голову на відсіч: навряд чи твій друг відмовиться від сексу, якщо ти йому запропонуєш.
  5. Сперма може розглядатися як засіб проти старіння, оскільки вона має ліфтинговий ефект. Не дарма сперму додають до складу кремів для обличчя, а деякі спеціально роблять маски зі, скажімо так, свіжого продукту.
  6. Якщо чоловік страждає безсонням, вночі він більш сексуально активний. Як би, логічно: чим ще зайнятися, якщо в доту ти не граєш, а проявляти активність хочеться?
  7. Під час сексу ваш психічний стан схожий на кайф від наркотиків - це досягається за допомогою дії гормону ендорфіну. А якщо ще й в тандемі з наркотиками ... Але ні, тут я не пропагую, ендорфіну від сексу цілком вистачить.
  8. Деякі люди збуджуються від думок про їжу точно так само, як від думок про секс. І це правда. Коли будучи голодною, ти згадуєш про мамину їжу, ти готова на все. В принципі, не тільки про мамину їжу - думки про чизбургер також збуджують свідомість.
  9. Термін придатності презерватива в середньому становить 2 роки. Тут нема чого додати. Звертай на це увагу, якщо хочеш, щоб на презервативі було змащення і він не порвався.
  10. Секс благотворно впливає на імунну систему - за умови, що ви кохаєтесь регулярно, мінімум двічі на тиждень. Займайся їм хоча б двічі на тиждень.
  1. Секс тривалістю понад 37 хвилин вже не приносить задоволення. Теж спірне твердження. Тут у кого як.
  2. Секс в 10 разів ефективніший Валіума. Не думаю, що велика кількість людей вживають це заспокійливе та снодійне, але просто знай - секс ефективніше Валіума.
  3. Видалення волосся в зоні глибокого бікіні збільшує ваші шанси підхопити інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). Дякую за застереження, але без волосся все-таки гігієнічніше і естетичніше.
  4. Секс закінчується оргазмом у 75% чоловіків і всього у 29% жінок. А це важливо. Важливо, щоб ти вивчала своє тіло, розробляла м'язи піхви і не мовчала в ліжку. Пояснюй чоловіку, як краще, якщо не хочеш залишитися ні з чим.
  5. 1% жінок може досягти оргазму лише від пестощів грудей, без сексу. І це дійсно всього 1% жінок (яких ніхто не знає).
  6. Отримуючи оргазм більше 4 разів на тиждень, чоловік в 10 разів зменшує ймовірність раку простати. Тому у тебе є додатковий стимул приносити чоловікові задоволення - ти запобігаєш серйозну хворобу. Відчуй себе рятівницею.
  7. Коли ми носимо підбори, наша попа стає на 25% помітнішою. І не тільки попа, до речі.
  8. Більшість ІПСШ не мають симптомів протягом перших 3-5 років. Не забувай регулярно відвідувати гінеколога. І пам'ятай, що чоловік може бути просто переносником різних інфекцій. Навіть з постійним партнером потрібно стабільно перевірятися. А взагалі, купи в аптеці такі препарати, як Хлоргексидин і Мірамістин і нехай ці антисептики будуть у тебе в сумочці разом з помадою, гребінцем і, звичайно, презервативами.
  9. У жінок після 40 оргазм трапляється частіше, ніж у молодих. Досвід, натреновані м'язи і навички. Після 40 років життя дійсно не закінчується.
  10. Жінки з підвищеним рівнем тестостерону більше схильні до мастурбації. Як би хто не говорив, що "я таким не займаюся". Цим займаються всі.
 
Читайте також